Liberaal Perspectief met Jan Anthonie Bruijn

Graag nodigen de VVD Statenfractie en het Limburgs netwerk van de VVD Bestuurdersvereniging u uit voor een voorjaarsbijeenkomst op woensdagavond 16 mei a.s. in Weert. Zo’n twee maanden na de gemeenteraadsverkiezingen een ideaal moment om als liberalen in Limburg ‘de klokken gelijk te zetten’. Waar staan we nu en hoe gaan we verder?

Gastspreker deze avond is VVD-senator, prof. dr. Jan Anthonie Bruijn (1958). Hij neemt ons mee in de dagelijkse praktijk en actualiteit van het werk in de Eerste Kamer. Behalve senator is Jan Anthonie hoogleraar immunopathologie aan de Universiteit Leiden. Daarnaast is hij binnen de VVD driemaal achtereen voorzitter geweest van de verkiezingsprogrammacommissie voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2010, 2012 en 2017. Dat deed hij zowel als voorzitter van de schrijfcommissie als door actief het land in te gaan en alle liberalen te bevragen naar hun thema’s voor een nieuw kabinet. Op dit moment is dhr. Bruijn informateur in Leidschendam-Voorburg.

Vervolgens houden we een eerste discussie over het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Staten 2019-2023. Welke gemeente-overstijgende en regionale ideeën wilt u laten landen in het Gouvernement? De avond wordt afgesloten met een borrel.

Kortom een datum om te reserveren in uw agenda! U bent van harte welkom op woensdag 16 mei a.s. vanaf 19.30 uur bij Golden Tulip Weert (Driesveldlaan 99, 6001 KC Weert; schuin tegenover het NS-station).

Aanmelden kan door hier te klikken.

Scroll naar boven