Nieuw Statenlid Herman Nijskens

Net voor de jaarwisseling belde Joost van den Akker mij met de vraag of ik de vrijkomende plaats van statenlid Renee Wernink wilde opvullen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en heb bevestigend geantwoord.
Renee voorzag me van enkele kilo’s leesvoer en de eerste bijeenkomsten heb ik inmiddels achter de rug.

Maar wie is die ik?

Ik ben Herman Nijskens voor de VVD raadslid in de gemeente Roerdalen en vanaf 5 februari statenlid.

In het dagelijks leven run ik samen met mijn vrouw Leonie een paardenhouderij in een natuurrijke omgeving langs het riviertje de Roer. Het is natuurlijk een open deur dat ik mij in de staten wil gaan inzetten voor een liberaler Limburg.

En toch blijft het belangrijk uit te dragen dat de vrijheden die wij hebben niet vanzelfsprekend zijn en continu verdedigd moeten worden.

De inhoudelijke portefeuilles zijn nog niet definitief verdeeld maar dat ik mij met landbouw en natuur ga bezig houden ligt voor de hand.

Herman Nijskens

Scroll naar boven