Ven­lo-Ven­ray nr. 1 cross­bor­der e-ful­fil­ment op Lo­gis­tie­ke Hot­s­pot 2019 ver­kie­zing!

Venlo-Venray is tijdens de summit Logistieke Hotspots die plaatsvond in Weert opnieuw uitgeroepen tot de onbetwiste winnaar op het gebied van crossborder e-fulfilment. Een prijs die nog eens de positie van Venlo-Venray als Europese logistieke hotspot benadrukt en de eerste plaats in internationale rankings voor logistieke hotspots bevestigt.


Daarnaast heeft Venlo-Venray haar positie ten opzichte van 2018 verbeterd in de ranking voor de Logistieke Hotspot. Venlo-Venray steeg in deze ranking van plek 3 naar 2. Ook de andere logistieke regio’s in Limburg deden het goed.

“We zijn blij met deze erkenning en feliciteren Tilburg-Waalwijk met de prijs Logistieke Hotspot 2019″, aldus gedeputeerde Joost van den Akker van Economie en Kennisinfrastructuur.

“De Provincie zet sterk in op het verbinden van verschillende stakeholders in de logistiek en het stimuleren van de samenwerking. Het programma LimburgLogistiek van LIOF is een van de programma’s die zeer succesvol zijn. Als Provincie gaan we door om een sterke logistieke hotspot te blijven. Innoveren is hierbij voor de komende jaren één van de pijlers om dat te doen.”

Op zondag 31 maart was Gedeputeerde van den Akker te gast bij de stemming op L1 radio om te spreken over Limburg als logistiek knooppunt, luister het hier terug:

Lees ook: Gedeputeerde: ‘Limburgse logistieke sector blijft groeien’ via 1Limburg

Scroll naar boven