Teun Heldens.

Vicefractievoorzitter

Mijn naam is Teun Heldens, mijn bouwjaar is 1993 en ik woon in het mooie Meijel. In het dagelijks ondernemer ben ik zowel ondernemer als volksvertegenwoordiger. Naast online computerboer, ben ik namelijk gemeenteraadslid in Peel en Maas, waar ik namens de VVD fractievoorzitter mag zijn en ben ik Vicefractievoorzitter in Limburg. Uiteraard namens dezelfde partij 😊

In mijn vrije tijd maak ik graag wandelingen door ons mooie Limburgse landschap en ga ik graag op reis. Vaak zijn het korte city trips in Europa omdat er bijna elke week wel een vergadering is waar ik vind dat ik bij moet zijn. Toch probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien. Op reis ben je uit je dagelijkse comfortzone en er valt altijd wat te leren van hoe men in andere delen van de wereld georganiseerd is.

In Provinciale Staten houd ik me bezig met een breed scala aan onderwerpen. Ik voer in de commissie Mobiliteit & Duurzaamheid het woord over Openbaar Vervoer, mobiliteit en fiets, in de Commissie Cultuur & Samenleving voer ik het woord over Sport, in de commissie FEB voer ik het woord over Maastricht Aachen Airport en als klap op de vuurpijl ben ik lid van de (bijzondere) commissie Integriteit. Als statenlid hoef je je nooit te vervelen en er is altijd wel een dossier waar je je in kunt verdiepen. Volksvertegenwoordiger zijn is mijn passie en ik geniet van een goed debat wat over de inhoud gaat en ook resultaat oplevert voor de inwoners van onze mooie provincie.

De laatste jaren heb ik gemerkt dat dit niet vanzelfsprekend is. Het is me gruwelijk tegengevallen hoe veel de politiek in onze Staten met zichzelf bezig is. Telkens als ik naar Maastricht rijd voor een vergadering, heb ik bijna een uur tijd voor bezinning. Om na te denken. Als ik naar huis rijd denk ik ‘’wat hebben we vandaag gedaan om Limburg mooier en beter te maken’’. Met die drijfveer zit ik in de politiek. Ik hoop dat ik deze periode een zinvolle bijdrage kan leveren waar de Limburgers wat aan hebben.


Meedoen met de
VVD?

Scroll naar boven