Sjoerd Maillé

Statenlid

Momenteel begeef ik me in de afrondende fase van de Masterstudie Recht en arbeid, specialisatie Arbeids- en Gezondheidsrecht, aan de universiteit van Maastricht.  

Vanaf mijn 8ste levensjaar ben ik slechtziend en zie ik nog slechts 5%. Desondanks kijk ik liever naar wat er wel kan, in plaats van naar wat er niet kan. Denken in oplossingen in plaats van in problemen, zelf je eigen leven kunnen inrichten, daar draait het voor mij om.

Ik vind het belangrijk dat eenieder die in de maatschappij mee wil doen, mee kan doen en daartoe de juiste tools krijgt. Om deze reden ben ik dan ook politiek actief geworden voor de VVD.

Samen met mijn vriendin ben ik woonachtig in het mooie Maastricht, in welke stad ik tevens burgerraadslid ben voor de Maastrichtse VVD. In mijn vrije tijd laat ik me graag omringen door vrienden en familie. Het fijnste moment van het jaar is wanneer ik met mijn vriendin in de zomer op vakantie kan en nieuwe plekjes van Europa kan ontdekken. Ook ben ik nachtvrijwilliger in het Ronald McDonaldshuis in Maastricht. 

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
fractie@vvdlimburg.nl

Scroll naar boven