Jacques Michel Bloi

Statenlid

Sinds 29 maart 2023 ben ik Lid van Provinciale Staten. Namens Provinciale Staten heb ik zitting in de algemene vergadering van het Interprovinciaal Overleg (IPO) en in de algemene vergadering van de Euregio Maas Rijn. In mijn dagelijks leven ben ik bestuurlijk adviseur van het college van B&W van den gemeente Den Haag. 

In mijn vrije tijd verken ik graag de wijde omgeving. Daarnaast lees ik graag over geschiedenis en politiek en ben ik maatschappelijk betrokken carnavalsvereniging De Wespelle in Rimburg, de Nederlandse Dartsbond en het Bewonersnetwerk van mijn woonplaats Slenaken in het mooie Heuvelland.  

Geboren in Aken, opgegroeid in Parkstad en wonende in het Heuvelland is de ideale mix om zowel stad als platteland in een Euregionale context te vertegenwoordigen in het Gouvernement aan de Maas.  

In de Provinciale Staten zet ik mij in het bijzonder in voor de volgende portefeuilles:
– Bestuur;
– Grensoverschrijdende samenwerking en Europa;
– Mobiliteit;
– Toerisme en recreatie.

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
fractie@vvdlimburg.nl

Scroll naar boven