Wendy van Eijk

Statenlid

Ik ben geboren en getogen in Maarheeze, Noord-Brabant. In 1992 heb ik mijn vwo-diploma gehaald op de Philips van Horne in Weert. Ik heb in Tilburg fiscale economie gestudeerd. Na mijn studie heb ik gewerkt bij fiscale advieskantoren, in het bedrijfsleven, en als zelfstandig ondernemer.  

Vanaf 2001 ben ik lid van de VVD, en in 2014 politiek actief geworden. In de periode 2014-2018 als gemeenteraadslid, en vanaf 2018 als wethouder in Weert. Mijn portefeuille in Weert betreft ruimtelijke ontwikkeling, wonen, VTH (Wabo), bedrijventerreinen/ acquisitie, landbouw, natuur en financiën. Sinds 29 maart 2023 mag ik ook lid zijn van Provinciale staten in Limburg.

Ik woon al ruim 20 jaar met veel plezier in Weert met mijn man Hans en onze kinderen Britt en Scott. In mijn vrije tijd loop ik graag een rondje hard (het buitengebied van Weert is prachtig!), lees regelmatig een boek, en geniet van lekker eten en drinken met familie en vrienden. 

In de Provinciale Staten zet ik mij in het bijzonder in voor de volgende portefeuilles:
– Economie;
– Financiën;
– Bestuur.

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
fractie@vvdlimburg.nl

Scroll naar boven