Vacature.

De Limburgse VVD-fractie in Provinciale Staten geeft stem aan de opvattingen van haar kiezers vanuit een liberale visie, waarin vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid centraal staan. Bij het uitoefenen van hun taken worden de Statenleden ondersteund door fractiemedewerkers.

De Limburgse VVD is op zoek naar:

Een enthousiaste fractiemedewerker,
(12 uur/week)

De Limburgse VVD zoekt een fractiemedewerker. Een baan in het hart van de politiek van Limburg. Het gaat om een stimulerende en leerzame startersfunctie met nauwe contacten naar de VVD afdelingen in gemeenten, andere provincies, Den Haag en liberalen over de grens in Duitsland en Belgiƫ.

Werkzaamheden fractiemedewerker
Je bent met name verantwoordelijk voor het interne dagelijkse reilen en zeilen van de Statenfractie. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van notulen, de agenda, het afhandelen van inkomende post, het organiseren van activiteiten, bijeenkomsten en werkbezoeken.

Hoe ziet jouw week er uit?
Op maandag of woensdagavond ben je aanwezig bij de fractievergadering. Jij zorgt dan voor de notulen en advisering op relevante onderwerpen. Op vrijdag ben je aanwezig op het Gouvernement voor ondersteunende en administratieve taken. Periodiek zijn er bijeenkomsten die je organiseert in het Gouvernement of elders in de provincie, zoals werkbezoeken, symposia of politieke avonden. 

Wie ben jij?
Je houdt van politiek en je voelt je thuis bij de standpunten van de VVD.
Je kunt zelfstandig organisatorische, administratieve en inhoudelijke taken uitvoeren. Je communiceert makkelijk en je hebt een goed gevoel voor taal/talen.  Je begrijpt dat planning en werktijden in een dynamische omgeving als de Provinciale Staten voortdurend veranderen. 

Wat hebben wij jou te bieden?
Een zeer interessante en leerzame functie waarin je kunt meedenken over de toekomst van Limburg. Daarnaast kun je rekenen op veel afwisseling, zelfstandigheid, ruimte voor creativiteit en leuke collega’s. Je krijgt een marktconform salaris.

Solliciteren
Ben je enthousiast, stuur ons dan je motivatiebrief en CV naar fractie@vvdlimburg.nl t.a.v.: de VVD Statenfractie Limburg. 

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met senior- fractiemedewerker Siem Verkoijen, via bovenstaand mailadres of telefonisch via 06-10041114.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Heb je een vraag
voor onze fractie?

Stuur een e-mail naar
fractie@vvdlimburg.nl

Scroll naar top